Rapporten en cadeautje voor de leerlingen.

07-02-2019
Beste ouders/verzorgers,

Zoals aangekondigd krijgt uw kind vandaag zijn of haar rapport mee naar huis. Wij stellen het op prijs als u het voorafgaand aan het rapportgesprek even doorneemt, zodat we eventuele vragen van uw kant tijdens dit gesprek kunnen beantwoorden.

Bovendien krijgen alle leerlingen vandaag een broodtrommeltje cadeau. Met dank aan Duopak.
In het trommeltje vindt u een vaatwasser bestendig stickertje voor de naam van uw kind. In het trommeltje is niet alleen plaats voor een paar boterhammen, maar ook voor bijvoorbeeld een appel.

Wij hopen daarmee dat het aantal plastic boterhamzakjes zal dalen en  we nog minder afval hoeven te scheiden. We zorgen daarmee niet alleen met elkaar voor ons klimaat, maar vooral ook voor dat van onze kinderen.

Met vriendelijke groet,

Milco Rijs

Leerling aan het woord

"Bij het uitgaan op vrijdagmiddag: "Mag ik morgen ook komen?""