Kerstactie Puur for kids

03-12-2018
Beste ouders/verzorgers & leerlingen,

Wij doen ook dit jaar weer mee met de actie ‘Puur for Kids’.  De actie is bedoeld om kinderen uit gezinnen die afhankelijk zijn van de voedselbank blij te maken met een cadeau tijdens kerst.

Samen met andere scholen, bedrijven en een heleboel vrijwilligers dragen wij graag met u samen een steentje bij om de ruim 240 kinderen van deze gezinnen een (kerst)hart onder de riem steken.

Cadeautjes
Voor de kinderen tussen de 0 en 12 jaar wordt op school een kerstboom geplaatst met kaartjes erin. Iedereen kan een kaartje met leeftijdscategorie van een jongen of meisje uit de boom halen en voor dit kind een cadeautje kopen of maken.

Dit cadeautje kan vervolgens ingepakt weer onder de boom worden gelegd. Uiteraard kunnen mensen ook zonder kaartje een cadeautje inleveren. Dan wordt bij dat cadeautje het juiste kaartje gezocht. De cadeautjes worden persoonlijk uitgereikt vlak voor Kerstmis.

Naar de bios
Dit jaar zullen er ook opnieuw kaartjes in de bomen hangen waar een verzoek voor een donatie van 6,50 euro op staat. Met deze donatie is 1 kind verzekerd van een bioscoopkaartje. De laatste twee jaar is het gelukt om vanuit donaties twee bioscoopkaartjes per kind beschikbaar te stellen voor de kinderen in de leeftijdscategorie van 13 t/m 17 jaar oud. De ouders en kinderen waren hier erg enthousiast over en daarom streven is het streven om dit ook dit jaar opnieuw te realiseren.

Wanneer en waar
Iedereen die wil meedoen aan deze bijzondere actie kan van vrijdag 7 december tot en met dinsdag 18 december een kaartje pakken uit de kerstbomen op school. Op woensdag 19 december zullen alle cadeautjes worden opgehaald zodat deze op vrijdag 21 december kunnen worden uitgedeeld.

Donatie

Wilt u een bijdrage leveren aan een bioscoopkaartje? Maak dan uw donatie over naar banknummer NL36RABO0302407480 ten name van Vereniging Junior Kamer West-Friesland en onder vermelding van Puur for Kids.

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina ‘Puur for Kids’ of ga naar www.puurforkids.nl

Leerling aan het woord

"Bij het uitgaan op vrijdagmiddag: "Mag ik morgen ook komen?""