Leerlingenraad

De leerlingenraad 2016-2017 bestaat uit onderstaande leerlingen, ze stellen zich gelijk aan u voor:

Audrey Plomp, groep 5

Hallo ik ben Audrey Plomp en zit in groep 5. Dit jaar ben ik gekozen in de leerlingenraad. Ik wil dat de school leuker wordt en dat er meer kinderen komen.

Groet Audrey

Thijs Stoter, groep 5
Ik ben Thijs en zit in groep 5. Ik wil in de leerlingenraad om de school te helpen. Ook zou ik de tuin op willen ruimen.
En de ideeën van de kinderen uit mijn klas uitvoeren.

Groet Thijs

Kiki Vriend, groep 5
Hallo ik  ben  Kiki Boaz Vriend, ik ben 8 jaar en zit in groep 5i.
Ik wil graag in de leerlingenraad omdat ik graag betrokken ben bij school en ik  het belangrijk  vind om dingen te verbeteren en aandacht te geven aan bijvoorbeeld  een beter milieu en de prikkelbosjes weghalen enzovoort dus daar wil ik naar gaan kijken of we dat kunnen doen en verder vind ik het leuk om dingen te organiseren .
Heb je ook een goed idee, schrijf hem dan op en doe hem dan in de ideeënbus bij groep 5i van de Zonnewijzer.

Groet Kiki

Quinten Lesage, groep 5

Ik wil graag in de leerlingenraad omdat ik het milieu heel belangrijk vind. Als er niets aan het milieu gedaan wordt, dan worden de straten zo vies dat er ratten, kakkerlakken en muizen op af komen.
Kakkerlakken komen niet zo snel tevoorschijn, want dan moet het echt wel heel vies zijn.
Dus de straten moeten schoongehouden worden zodat er geen ongedierte op af komt. Tegenwoordig scheiden we het afval al, we hebben nu een groene bak,een oranje bak en een grijze bak.
Op deze manier zijn we al goed op weg naar een beter milieu.

Want een beter milieu begint bij jezelf.
Wil je daar ook aan meehelpen kijk dan bijvoorbeeld op internet.

Zie: www.tipvooreenbetermilieu.nl

Hadjar Rouan Serik, groep 6

Hallo,

Ik ben Hadjar.
Ik vind het leuk om in de leerlingenraad te zitten omdat ik het leuk vind om jullie te helpen.
Ik hou van organiseren, en daarnaast vind ik de leerlingenraad een fantastisch team.
Ik hoop dat het net zo leuk wordt als vorig jaar.

Groetjes Hadjar groep 6.

Marijn Somer, groep 6
Ik wilde graag in de leerlingenraad omdat ik van praten houd en ook van discussiëren houd.
En ik wil dat pesten stopt want dat is niet leuk. En Sinterklaas en Kerstmis zijn leuke onderwerpen en daarom wilde ik in de leerlingenraad

Groet Marijn Somer

Tim Tilburgs, groep 7
Ik ben Tim en ik zit in de leerlingenraad omdat: Ik me volledig ga inzetten voor de leerlingenraad. Wat ik wil bereiken is: Met feestdagen leuke dingen organiseren, goed om de natuur denken (opruimacties), enzovoort. Dit is de reden dat ik in de leerlingenraad zit.

Groet Tim

Messina Cruden, groep 7
Hoi ik ben Messina, misschien herken je me wel van vorig jaar. Ik wou graag nog een keer in de leerlingenraad,omdat we vorig jaar veel doelen hebben bereikt. Zoals: de groene bakken op het plein, de bollen planten enzovoort. Nou dit was mijn argument.

Groet Messina

Lara Kist, groep 7/8
Hallo ik ben Lara, ik ben elf jaar en ik wil graag in de leerlingenraad omdat:
-Ik veel creatieve ideeën heb en ik weet hoe het werkt om die uit te voeren
-Ik wil graag iets voor onze school doen
-Ik vind het niet erg om wat later uit school te gaan als we vergadering hebben
-Ik kan goed met anderen samenwerken
-Ik durf mijn mening te geven
-Ik kan goed naar anderen luisteren en praat er niet doorheen.

Groeten Lara

Dylano Hommersen groep 7/8
Hallo, ik ben Dylano Hommersen
Ik zit in groep 7 bij juf Marianne
Ik ben 11 jaar

Ik zit in de leerlingenraad omdat ik iets tegen pesten en discriminatie wil doen.
Ik wil samen met de leerlingenraad een poster maken.
We hangen een grote poster in de school op waarop staat:

De leerlingenraad is tegen pesten, jij ook?

Dan hangen we er ook een potlood aan en dan kunnen de kinderen, die het met ons eens zijn, hun eigen naam erbij schrijven.

De ouders mogen ook hun naam erop schrijven want elke sein tegen pesten is nodig

groet Dylano

Vinny Paulissen, groep 8
Hallo ik ben Vinny en zit in  groep 8M en ben deelnemer van de leerlingenraad, vorig jaar zat ik ook in de leerlingenraad en daar heb ik dingen voor de tuin geregeld,maar nu zal ik nog meer aan onze mooie tuin besteden. mijn hobby´s zijn:gamen, buitenspelen, kick-boksen. wat wil ik doen in de leerlingenraad: voor de tuin zorgen,proberen om de school gezond te houden en voor het milieu zorgen(plastic opruimen). En natuurlijk ben ik tegen pesten ik zal er alles aan doen om dat te                                 stoppen. ik ben ook blij met de meningen van de ouderraad,ik hoop dat ik zo  veel mogelijk met hen kan samenwerken,en natuurlijk kunnen jullie ook een idee achter laten bij ons. dan zullen ik en jaimy er alles aan doen om dat uit te brengen, er zitten ook nieuwe leerlingen leden in de leerlingenraad die zullen er ook alles aan doen om een betere school van de zonnewijzer te maken ook oude leerlingleden zouden veel tijd in dit besteden.

liefs Vinny

Jaimy Laan, groep 8

Hoi ik ben Jaimy. Ik ben 11 jaar oud en zit in groep 8. Ik zit in de leerlingenraad want ik heb goede ideeën en kan goed overleggen. Ik kan met de andere kinderen uit de leerlingenraad goed samenwerken. ik ga  leuke dingen organiseren en ik hoop dat het een leuk jaar wordt en dit zijn ideeën die ik wil uitvoeren in de leerlingenraad. Zoals kippen voeren door groep 8. De tuin wil ik gaan doen. En dingen tegen pesten en discriminatie. En met Vinny heb ik veel lol in de leerlingenraad. Dus het wordt een leuk jaar en de leerlingenraad gaat toffe dingen doen. Veel plezier allemaal. einde.